Σατανάς

Για πολύ καιρό, έχουν ειπωθεί τόσα πολλά ψέματα και έχει γίνει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον Σατανά. Πολλοί απο εμάς τον έχουμε δεί, έχουμε συζητήσει μαζί του και έχουμε αγγιχθεί αστρικά απο αυτόν. Σχεδόν όλοι απο εμάς που τον γνωρίζουμε, συμφωνούμε για την εμφάνιση του. Οι θρησκείες της δεξιάς ατραπού εδώ και πάρα πολύ καιρό γράφουν για το πως πιστεύουν ότι είναι η εμφάνισή του, για το πως πιστεύουν ότι είναι οι Δαίμονες και όλα αυτά δεν είναι παρά μόνο βλάσφημα ψέμματα.

Ούτε είναι κόκκινος με κέρατα και ουρά, ούτε μοιάζει με αποκριάτικο τέρας. Ούτε έχει κόκκινα μάτια ούτε έχει φτερά νυχτερίδας. Αυτές οι απεικονίσεις έχουν ως σκοπό την προσβολή, τη κακολόγηση και τη δυσφήμησή του. (Υπάρχουν κάποιες κατώτερες τάξεις Δαιμόνων. Είναι προστάτες και αγγελιοφόροι που υπηρετούν τους υψηλόβαθμους Δαίμονες).

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες για το πως εμφανίζεται ο Σατανάς σε όσους από εμάς τον έχουμε δει. Αντίθετα με το συσχετισμό του Σατανισμού με το «σκότος», ο Σατανάς εμφανίζεται φορώντας ένα μακρύ λευκό χιτώνα, ακριβώς όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. Πολλοί απο εμάς τον βλέπουμε συχνά και έχουμε πολύ στενές σχέσεις μαζί του. Είναι πανέμορφος. Η εμφάνιση του είναι ίδια σχεδόν ακριβώς με τις εικόνες, εκτός του ότι σπάνια εμφανίζεται με φτερά.
FatherFather_Satan2
Αυτός είναι ένας παλιός πίνακας του Edward Burney από το έπος «Χαμένος Παράδεισος».
Father
Πολλοί άνθρωποι ρώτησαν πως είναι οι Σφραγίδες του Πατέρα Σατανά.
Father_s_Sigil SatansSigil2
  • Η μέρα του είναι η Δευτέρα.
  • Τα χρώματα του είναι το Μαύρο, Το Κόκκινο και το Μπλε.
  • Είναι ο Θεός ΕΑ των Σουμερίων, γνωστός και ως ΕΝΚΙ που σημαίνει «Άρχοντας της Γης». Είναι επίσης γνωστός και ως Μέλεκ Τάους.
  • Τα ιερά ζώα του είναι το Παγόνι, το Φίδι, ο Τράγος, ο Δράκος και το Κοράκι.
  • Οι αριθμοί του είναι το 13, 666 και το 4.
  • Τα Ζώδιά του είναι ο Υδροχόος και ο Αιγόκερος
  • Οι Πλανήτες του είναι ο Ουρανός και η Αφροδίτη (Το Άστρο του Αυγερινού).
  • Οι Κατευθύνσεις του είναι Νότια και Ανατολικά.
  • Η Πιο σημαντική του ημέρα του χρόνου είναι στις 23 Δεκεμβρίου, όταν ο Ήλιος είναι στη πρώτη ζωδιακή μοίρα του Αιγόκερου. Ο Αιγόκερος είναι το 10ο ζώδιο και με τη πρώτη του μοίρα μας κάνει έντεκα. Η επόμενη μέρα μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι η Προσωπική του Ημέρα και θα πρέπει να γιορτάζεται απο κάθε αφοσιωμένο Σατανιστή. (Αυτό υπαγορεύθηκε απευθείας απο τον ίδιο, προσωπικά).
Αυτός είναι ο πίνακας Το Παλάτι του Σατανά του John Martin απο το έπος «Χαμένος Παράδεισος»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να Επικαλείστε Δαίμονες

Πνευματικός Σατανισμός